top of page

Linija Prirodni Furnir Hrast

Sobna vrata „LINIJA PRIRODNI FURNIR HRAST“ zasnovana su na proizvodnji vrata presvučenih prirodnim furnirom hrasta AA klase. Vrata u okviru ove linije izrađuju se bez završnog lakiranja, što omogućuje kupcu da izabere boju i način završne obrade prema svojim potrebama.

Sobna vrata „LINIJA PRIRODNI FURNIR HRAST“ sastoje se od jednodelnog štoka debljine 40mm, koji može biti ravan sa ravnim pervajz lajsnama ili zaobljeni štok sa zaobljenim pervajz lajsnama. Pervajz lajsne su debljine 19mm i sirine 70mm a vratno krilo je ravno rezano, debljine 40mm, prilagođenog za prolazne brodske ili skrivene šarke. Vratna krila ove linije su ravna i mogu se proizvoditi u tri varijante: sa horizontalnom orjentacijom teksture, sa horizontalnom orjentacijom teksture i jednom bočnom vertikalnom interzijom i sa središnjom horizontalnom orjentacijom teksture i dve bočne vertikalne intezije.

Celokupan okov druge linije je visokog kvaliteta italijanskog proizvođača AGB. Vrata se izrađuju kako u standardnim dimenzijama 69/79/89*201cm i debljine zidova od 10 do 26cm tako i u vanstandardnim dimenzijama po merama uzetim na samom objektu. Sva vrata druge linije su suvomontažna, što podrazumeva montažu posle završenih parketarskih i molerskih radova.

bottom of page